Tickets -10%
Tickets -10%

Schoolreisje

Na een bezoek aan DierenPark Amersfoort bestaat je klas uit allemaal Dierennerds. Via de Klim Alles-route klauter je onder, boven en langs de dieren. Met de gratis speurtocht ontdek je het park en leer je van alles over de dierbewoners. Midden in het land, midden in het bos, steek je wat van de dierenwereld op met een grote glimlach op je kop!

Basisonderwijs en BSO’s

Wist jij dat bij olifanten vrouwen de baas zijn? Of dat een tijgerbrul op wel tien kilometer afstand te horen is? Klim en ontmoet de brilberen in de boomtoppen, reis naar de savanne met giraffen en zebra’s, ga op bezoek bij de olifantenfamilie en kom via een mysterieuze leeuwenkerker bij de koning van de dieren. Verderop zie je de pinguïns onder water zwemmen, duik je op tussen de prairiehondjes en betreed je het Dinobos waar je levensgrote dino’s tegenkomt. Pas op voor de T-rex!

Reservering aanvragen

Nieuw: Kwetterterp & Dierkeuken

Bezoek de Woudwachter op de nieuwe Kwetterterp! Kom meer te weten over de Nederlandse natuur en ontdek spelenderwijs alles over onze fluitende vrienden, terwijl de vogels om je heen kwetteren. En in 2023 openen wij een Dierkeuken waar je leert wat een luiaard eet en waarom de reuzenschildpad een gezond voedingspatroon volgt.

Verschillende pakketten

Naar wens kun je je schoolreisje uitbreiden met een gezond lunchpakket, een ritje in de Berenboemel en nog meer leuke en leerzame extra’s. Beleef met de hele schoolklas een dag om nooit meer te vergeten en neem een klas vol echte Dierennerds mee naar huis!

Entree DierenPark Amersfoort
Educatieve speurtocht
€ 12,00 per persoon
+ Smulpakket friet
Friet met saus + Capri-Sun
€ 5,50 per persoon
+ Smulpakket broodje
Belegd tarwebolletje + appel + flesje mineraalwater
€ 5,50 per persoon
* Gratis één kopje koffie of thee voor begeleiders

Veilig dagje uit

Bij DierenPark Amersfoort gaan we voor een leuk en veilig dagje uit. Een schoolreisje bij DierenPark Amersfoort is ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier de Veilig Samen Uit-pagina om te ontdekken hoe een bezoek aan ons park tijdens corona er uitziet.

Vragen?

Heb je vragen over een schoolreis, of heb je hulp nodig bij het boeken? Neem contact op met één van onze medewerkers!

Reservering aanvragen