Tickets -25%
Tickets -25%

Mijn abonnement

Wat zijn we blij dat jij onze abonnementhouder bent! Met een abonnement kun je alle seizoenen op ontdekking in ons park. Op deze pagina vind je alle informatie over jouw abonnement.

Voordelen

Als abonnementhouder van ons park beleef je extra DierenPark Amersfoort-plezier.

  1. Op vertoon van je abonnementspas krijg je 10% korting in onze restaurants en winkels.
  2. Bij speciale openingen en programma’s krijg jij de kans om een exclusief eerste kijkje te nemen.
  3. Jij kunt nu ook met korting naar andere parken! Download de Voordeelflyer.
  4. Nieuw: Vriendenticket! Neem één keer per kalenderjaar iemand mee met 30% korting met het Vriendenticket. Je kunt dit speciale ticket aanschaffen bij de kassa of bij de abonnementenbalie in ons park. Lees de voorwaarden goed door voor informatie over de werking van het Vriendenticket.

Voordeelflyer
Abonnementsvoorwaarden

Online abonnementenshop

Wil je de verloopdatum van je abonnement inzien of je abonnement verlengen? Log dan in met het e-mailadres van het hoofdbesteller om de abonnementen en verloopdata in te zien. Log je voor de eerste keer in? Maak dan geen nieuw account aan, maar voer het e-mailadres in van het gezinshoofd en klik op ‘Wachtwoord vergeten’. 

Inloggen abonnementenshop

Drukte

Wil je de drukte vermijden en ons park bezoeken op de rustigste dagen? Bezoek ons park dan:

  1. buiten de schoolvakanties om
  2. op doordeweekse dagen
  3. in het weekend om 10.00 uur of na 13.00 uur

Bekijk onze onderhoudspagina om te ontdekken wanneer er schoolreisjes, evenementen of andere drukkere momenten gepland staan.

Informatie parksluiting

Ons park is weer open! Wat fijn dat alle grote en kleine abonnementhouders de natuur weer kunnen ontdekken in ons bos vol avontuur.

Wij verlengen je abonnement

Nu ons park weer open is, zien wij jou graag terug. Wij hebben jouw abonnement daarom tijdelijk op pauze gezet. Voor elke dag dat wij gesloten waren en jouw abonnement geldig was, krijg je een extra dag om ons park te bezoeken. Dit gaat in vanaf de openingsdatum, woensdag 26 januari 2022. Dit geldt ook voor je parkeerabonnement. Wij hebben dit automatisch voor je geregeld, je hoeft hier verder niets voor te doen.

Je kon er weer voor kiezen om je abonnement niet te verlengen met het aantal gemiste dagen, maar deze dagen te doneren aan ons park. Jouw abonnement werd dan weer teruggedraaid naar de oorspronkelijke geldigheidsdatum. Dit helpt ons in deze uitzonderlijke tijden en wij zijn hier heel blij mee! Wil je doneren, dan kon je dit aangeven tot en met woensdag 9 februari 2022.

Ja, ik wil het park steunen en vul hier mijn gegevens in