Tickets -25%
Tickets -25%

Onze missie

Ga je na een dagje dierenpark naar huis met (nog meer) verwondering voor de natuur en de dierenwereld? Dan is onze missie geslaagd, want daar doen wij het voor.

Onze missie 

Wij zijn niet zomaar een dierentuin, wij hebben een missie: iedereen de schoonheid van de dieren laten zien!

“Wij willen kinderen verwonderen met de liefde voor dieren en de natuur om zo bij te dragen aan een positieve houding ten opzichte van het beschermen van de natuur.”

Wij willen als dierentuin een onmisbare rol spelen als het gaat om het overbrengen van de schoonheid van de dieren op de nieuwe generaties. Door naar buiten te gaan, onvergetelijke herinneringen tussen de dieren te creëren en de waarde van alle grote en kleine dieren te ontdekken, hopen wij dat de kinderen van nu zich in de toekomst in willen zetten voor de dieren in Nederland en ver daarbuiten.

Maki

Meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland

Om onze missie te bereiken hebben wij de ambitie om de meest kindvriendelijke dierentuin van Nederland te zijn. Dat zie je bijvoorbeeld goed terug in de Klim Alles-route die door het hele park loopt: kinderen klauteren langs, boven, over en tussen de dieren. Tijdens de tocht leer je de dieren op een andere manier kennen en ontdek je allerlei leuke dierenweetjes!

Ouders, opa en oma doen gewoon lekker mee en ook aan de allerkleinsten is gedacht. Vanuit de buggy kun je de dierenbewoners dankzij het vele glas namelijk heel goed zien. En nog een hóóp meer: zo is er elke schoolvakantie voor kinderen iets extra’s te beleven, ontmoet je alle reptielen en insecten met de zoekkaart in het Honderdduizend Dierenhuis en ook de bebording met dierinformatie is voor de kinderen goed te volgen. Wij hopen je na een bezoek aan ons park met meer passie voor dieren en de natuur uit te zwaaien.