Tickets -10%
Tickets -10%

Steun ons

Wil je ons een handje helpen? De chimpansee is alleen thuis in een groen huis en daarom kunnen wij jouw steun goed gebruiken!

Alle bee(s)tjes helpen!

Adopteer een mier

Tienduizenden hardwerkende mieren helpen elkaar. Zij snijden en vervoeren het blad en brengen dit naar de larven die in de schimmel leven bij de koningin. Zij is de baas van de kolonie. Doordat iedere mier een eigen taak heeft, houdt de groep zich in stand. DierenPark Amersfoort kan jouw hulp nu ook goed gebruiken. Adopteer een bijzondere parasolmier of doe een donatie en help de chimpansee de boom in! De opbrengst gaat naar de chimpansees in het wild en de bouw van het toekomstige chimpanseeverblijf, waar wij de komende jaren mee aan de slag gaan.

 • Vrije donatie

  Je kunt een zelfgekozen bedrag naar ons overmaken. Jouw donatie gaat naar de chimpansees in het wild en de bouw van het toekomstige chimpanseeverblijf, waar wij de komende jaren mee aan de slag gaan.

  Eigen bedrag

 • Mieradoptie

  Word baasje van een mier en help DierenPark Amersfoort. De opbrengst van jouw adoptie gaat naar de chimpansees in het wild en de bouw van het toekomstige chimpanseeverblijf, waar wij de komende jaren mee aan de slag gaan. Begint het al te kriebelen?

  • Geef je mier een naam
  • Certificaat (online)
  • Toegang Mierencam
  • Twee keer per jaar online Mierennieuws

  € 25,- per jaar

Honderdduizend mieren helpen

Een, twee, drie, vier… 21, 420, 1001, 4250, 10.020, 72.000… euh 100.000?! Je raakt al snel de tel kwijt als je al die mini-diertjes boven je hoofd ziet kronkelen: de Zuid-Amerikaanse parasolmieren! In het Honderdduizend Dierenhuis, het reptielen- en insectenhuis van DierenPark Amersfoort, krioelt een mierenkolonie langs en boven je. Op zoek naar blaadjes om te snijden, maar ook naar jou. Jij kan nu namelijk baasje worden van een mier.

Bedankt!

Heb je een mier geadopteerd of een donatie gedaan? Dan willen wij jou hartelijk bedanken. Volg de bouw van het chimpanseeverblijf via onze kanalen. Hopelijk tot snel!