Koop je tickets

Onderhoud

Een dagje uit naar onze dierentuin? Bekijk of er bijzonderheden zijn of dat we onderhoud verwachten. Soms krijgen wij namelijk bezoek van groepen of plannen wij werkzaamheden in om ons park mooi te houden. Hier lees je er alles over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud Wanneer?
Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. Jouw bezoek komt er anders uit te zien dan je misschien gewend bent. Lees hier meer over hoe jouw dagje uit in ons park er uitziet.
Er is opnieuw vogelgriep geconstateerd in Nederland. Op advies van het ministerie zijn de helmparelhoenders, kaalkopibissen en ooievaars daarom tijdelijk niet zichtbaar. Daarnaast hebben wij Snavelrijk gesloten, dat betekent dat de vale gieren, maraboes, kroeskoppelikanen, nimmerzatten en zwarte ibissen alleen zichtbaar zijn vanaf de inkijk. Lees hier meer.
Door personeelstekort kunnen de Expeditie-rivier en sommige horecalocaties gesloten zijn. Wil je ons team versterken? Bekijk nu de vacatures.
Door onderhoud aan het parkeerterrein kunnen de elektrische laadpalen tijdelijk niet gebruikt worden. Tot en met 26 juni
Op deze dag(en) zijn er veel schoolreisjes op bezoek in DierenPark Amersfoort. 15 juni