Tickets -25%
Tickets -25%

Onderhoud

Een dagje uit naar onze dierentuin? Bekijk of er bijzonderheden zijn of dat we onderhoud verwachten. Soms krijgen wij namelijk bezoek van groepen of plannen wij werkzaamheden in om ons park mooi te houden. Hier lees je er alles over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Onderhoud Wanneer?
Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. Jouw bezoek komt er anders uit te zien dan je misschien gewend bent. Lees hier meer over hoe jouw dagje uit in ons park er uitziet.
Het Speel-O-Droom is niet toegankelijk door onderhoud.
De Savannedieren (onder andere de giraffen en zebra’s) zijn in de ochtend niet zichtbaar door werkzaamheden in het verblijf. 7 oktober
Van 12 september tot en met 14 oktober zijn het Dinobos en het Schildpaddenhuis gesloten. In deze periode werken wij aan de eerste fase van het vernieuwen van het Dinobos. Dit betekent dat je tijdens de vernieuwing geen dinosaurussen kan ontdekken. Vanaf de start van DinoAdventures in de herfstvakantie zijn het Dinobos en het Schildpaddenhuis weer geopend! 12 september t/m 14 oktober
Er is opnieuw vogelgriep geconstateerd in Nederland. Op advies van het ministerie zijn de helmparelhoenders, kaalkopibissen en ooievaars daarom tijdelijk niet zichtbaar. Daarnaast hebben wij Snavelrijk gesloten, dat betekent dat de vale gieren, kroeskoppelikanen, zilverreigers, nimmerzatten en zwarte ibissen alleen zichtbaar zijn vanuit de inkijk. Lees hier meer.
Het Honderdduizend Dierenhuis is gesloten wegens onderhoud. 10 oktober