Tickets -25%
Tickets -25%

Veilig Samen Uit

Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. In ons dierenpark volgen wij de Nederlandse richtlijnen van het RIVM. Hier lees je alles over wat dit betekent voor jouw dagje uit.

Laatste update: vrijdag 25 februari, 09.30 uur 

Hoe ziet jouw bezoek eruit?

Wij gaan voor een leuk én veilig dagje uit. Jouw bezoek komt er iets anders uit te zien dan je misschien gewend bent. Hier lees je alles over wat de huidige maatregelen betekenen voor jouw dagje uit.

Wij vragen je om vooraf een datum en aankomsttijd te reserveren als je een ticket koopt of al hebt. Zo zorgen we voor een betere spreiding bij onze entree. Abonnementhouders hoeven niet meer te reserveren.

 

Blijf thuis als jij of iemand in je huishouden koorts of verkoudheidsklachten (zoals een loopneus, keelpijn, hoesten, verhoging) heeft. Heb je jouw bezoek al gereserveerd, dan kun je via de link in de bevestigingsmail een nieuw tijdslot reserveren.

 

Sinds 25 februari 2022 is het coronatoegangsbewijs vervallen voor dierentuinen. Dat betekent dat je geen coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig hebt om ons park te bezoeken. 

 

Vanuit de overheid geldt een dringend advies om 1,5 meter afstand te houden in de binnenlocaties. Dat geldt dus in onze binnenverblijven, de Gastenservice, de toiletten en onze winkels. In de buitenlucht geldt dat dringend advies niet.

 

 
Betalen

Wij vragen je om zoveel mogelijk contactloos of met je pinpas te betalen. Op een aantal locaties is contant betalen niet mogelijk.

 

 

Onze binnenlocaties zijn open, maar het maki-eiland is enkel onder begeleiding van gidsen toegankelijk. Het maki-eiland zal dus niet altijd open zijn.

 

Was regelmatig je handen. Wij zorgen voor extra hygiënemaatregelen in het park.

Heb je een ticket of abonnement dat geldig was in de periode dat ons park gesloten was? Bekijk op deze pagina wat voor jou van toepassing is.

Veelgestelde vragen

Coronamaatregelen