Koop je tickets

Medewerker Entree

Ben jij de enthousiaste gastvrouw of gastheer die onze bezoekers bij de entree verwelkomt en ze gelijk kan vertellen waar zij hun favoriete diersoort kunnen vinden? Zorg jij ervoor dat onze grote én kleine bezoekers met een glimlach op hun gezicht aan hun parkbezoek beginnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste medewerkers Gastenservice.

Wie zijn wij?

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. In ons bos beleef je met al je zintuigen hoe bijzonder de natuur is. Wij willen kinderen op een speelse manier activeren zich in te zetten voor een mooiere wereld voor mens & dier. Waar kan je kinderen beter activeren voor behoud van de natuur dan in een bos. Tussen de bomen in ons park willen we kinderen enthousiast maken: de natuur moet beschermd worden en jij kan helpen! Daar werken we aan met een groot team van enthousiaste en bevlogen mensen.

Wat ga je doen?

Als medewerker Gastenservice ben je de gastvrouw/ -heer van ons park. Je informeert de bezoekers en beantwoordt vragen, daarnaast scan en verkoop je entreetickets en abonnementen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en je zorgt ervoor dat zij goed geïnformeerd aan hun parkbezoek kunnen beginnen.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je besteedt aandacht aan de grote én kleine bezoekers van ons park en weet keer op keer een glimlach te bezorgen op hun gezichten
 • Je bent klantvriendelijk en communicatief sterk
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent stressbestendig en houdt je hoofd altijd koel
 • Je bent minimaal vier weekenddagen per maand beschikbaar
 • Voor seizoensmedewerkers vragen we daarnaast om een beschikbaarheid van minimaal drie dagen per week. Zowel doordeweeks als in het weekend
 • Voor weekendkrachten vragen we of je beschikbaar bent in het weekend, op feestdagen en tijdens schoolvakanties
 • De minimale leeftijd om bij ons te komen werken is 16 jaar
 • Kom je in het dierenpark werken, dan vragen wij van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat kun je van ons verwachten?

 • Jij komt terecht in een bijzonder familiebedrijf waar mensen met hun hart werken en jij je midden tussen de dieren bevindt
 • Jij maakt deel uit van een team waar samenwerking centraal staat en eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd
 • De mogelijkheid om op korte termijn te starten

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je een appje sturen naar onze HR afdeling (06-51451678) of mailen naar werken@dierenparkamersfoort.nl.

Herken jij je in het profiel en lijkt het je leuk om met een enthousiast en jong team samen te werken? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

 

Wij gaan graag zelf op zoek naar de perfecte kandidaat, op acquisitie gaan wij dan ook niet in.