Tickets -25%
Tickets -25%

Medewerker Facilitaire Dienst

Ben jij een praktisch persoon die graag in de buitenlucht werkt? Vind je het leuk om met allerlei verschillende dingen bezig te zijn en wil jij graag een leuke baan? Wij zoeken een medewerker Facilitaire Dienst.

Wie zijn wij?

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. In ons bos beleef je met al je zintuigen hoe bijzonder de natuur is. Wij willen kinderen op een speelse manier activeren zich in te zetten voor een mooiere wereld voor mens & dier. Waar kan je kinderen beter activeren voor behoud van de natuur dan in een bos. Tussen de bomen in ons park willen we kinderen enthousiast maken: de natuur moet beschermd worden en jij kan helpen! Daar werken we aan met een groot team van enthousiaste en bevlogen mensen.

Wat ga jij doen?

Als vroege vogel, je dienst start tijdens de zomertijd om 7.00 uur, zorg je ervoor dat het park er schoon en verzorgd bij staat voor onze bezoekers. Samen met je collega’s ondersteun je op allerlei gebieden, zodat de bezoekers een nóg mooiere dag beleven in ons park. In deze tijd draag je ook bij aan een veilig dagje uit voor onze bezoekers. Denk aan het gevuld houden van de desinfectiepunten, het bladblazen van de paden heel erg vroeg in de ochtend, ver voordat alle bezoekers er zijn, het schoonmaken van de toiletten en het ophangen van informatieborden. Ook kan je oog in oog komen te staan met onze dieren tijdens het zemen van de ramen van onze verblijven. Je loopt rondes in het park om alle prullenbakken te legen. Dit allemaal, doe je buiten tussen de dierbewoners in ons park midden in het bos. Die workout krijg je van ons, want je loopt de nodige kilometers op een dag!

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

  • Je kunt goed met kinderen opschieten, je bent vrolijk en weet mensen een glimlach te bezorgen.
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent stressbestendig en houdt je hoofd altijd koel.
  • Je hebt een flexibele instelling. In de zomer is het drukker in het park dan in de winter; je rooster past zich hierop aan.
  • Jij bent minimaal 16 jaar.
  • Je bent elke week minimaal één zaterdag of zondag beschikbaar.
  • Je bent bereid om met de feestdagen en in schoolvakanties te werken.
  • Kom je in het dierenpark werken, dan vragen wij van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wat mag je van ons verwachten?

  • Jij komt terecht in een bijzonder familiebedrijf waar mensen met hun hart werken en jij je midden tussen de dieren bevindt.
  • Je levert een mooie bijdrage aan een ambitieuze, succesvolle organisatie die hard aan het groeien is. Je krijgt bij ons de kans je talenten verder te ontwikkelen en door te groeien in de organisatie.
  • Geen dag is hetzelfde en je bent lekker in de buitenlucht bezig.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling HRM, via telefoonnummer 033-4227100 of stuur ons een appje op nummer 06-51451678.

Solliciteer nu!

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.