Tickets -25%
Tickets -25%

Medewerker Schoonmaak

Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt in een bijzondere omgeving? Houd jij van schoonmaken en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken enthousiaste Medewerkers Schoonmaak.

Wie zijn wij?

DierenPark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. DierenPark Amersfoort is een bijzondere organisatie met betrokken en enthousiaste medewerkers. Wij willen kinderen op een speelse manier activeren tot het creëren van een mooiere wereld voor mens & dier. In ons bos beleef je met al je zintuigen hoe mooi de natuur is. Onze medewerkers beschikken over het DierenPark-DNA: ‘Bevlogen, Uitdagend, Speels, Samenspel en Zorgzaam (BUSSZ)’ en elke dag zetten zij dat DNA in om de bezoeker een fantastische dag te bezorgen.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Schoonmaak ben je onderdeel van ons Facilitaire Dienst-team en zorg jij ervoor dat onze bezoekers een optimale schone en hygiënische beleving hebben in ons dierenpark.

Als al onze bezoekers na een leuke dag weer terug naar huis zijn, start jij je dienst! Je werkt zelfstandig in een klein team en zorgt ervoor dat al onze sanitaire voorziening perfect schoon de nacht in de gaan. Tijdens jouw wandeling naar de volgende sanitaire ruimte, heb je het dierenpark helemaal voor jezelf en spot je wellicht nog een glimp van de dieren in de avonduren.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

  • Je bent beschikbaar in de avonduren (werktijden zijn van 18-21uur)
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig en weet van aanpakken
  • Je hebt orde en netheid hoog staan en oog voor detail
  • Je hebt kennis van diverse schoonmaakmethodieken, ervaring met schoonmaakwerkzaamheden is gewenst
  • Je bent 18 jaar of ouder
  • Je bent woonachtig in Amersfoort en omstreken.
  • Kom je in het dierenpark werken, dan vragen wij van jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Wat mag je van ons verwachten?

  • Jij komt terecht in een bijzonder familiebedrijf waar mensen met hun hart werken en jij je midden tussen de dieren bevindt
  • Jij maakt deel uit van een team waar samenwerking centraal staat en eigen inbreng zeer wordt gewaardeerd
  • Je ontvangt een oproepcontract, voor in de eerste instantie, voor een jaar

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kun je een appje sturen naar onze HR afdeling (06-51451678) of mailen naar werken@dierenparkamersfoort.nl.

Herken jij je in het profiel en lijkt het je leuk om met een enthousiast en jong team samen te werken? Solliciteer dan nu!

Solliciteren

 

Wij gaan graag zelf op zoek naar de perfecte kandidaat, op acquisitie gaan wij dan ook niet in.