Koop je tickets
Dierenpark Amersfoort

Wij vieren onze 70e verjaardag

Het is feest in ons park. Wij bestaan zeventig jaar en vieren dat met een uitbundig zomerprogramma. “Wij geven een feestje! Niet zomaar één, maar heel veel verschillende partijtjes”, aldus projectleider Hylke Steggerda. Op zaterdag 7 juli gaat het Grootste Kinderfeestje van start, waarbij bezoekers elke dag kunnen meedoen met diverse kinderfeestjes.

Een waterpret-feestje tussen de dino’s, met de boswachter de geheimen van het dierenrijk ontdekken of een olifantenfeestje in het Rijk der Reuzen? Van 7 juli t/m 2 september kunnen bezoekers elke dag kinderfeestjes vieren in ons park. “Het hele park is in feeststemming. Wij hebben leuke verrassingen in petto voor jong en oud”, vertelt de projectleider. “De kleine feestgangers kunnen helemaal losgaan, maar ook de ouders kunnen het kind in zich naar boven halen en gewoon lekker meedoen.”

Grootste Kinderfeestje

Bij de Feesttent kunnen alle feestgangers zich melden en zonder extra kosten meedoen met de avontuurlijke partijtjes. Naast het Grootste  Kinderfeestje vieren wij onze zeventigste verjaardag ook met de opening van een nieuw gebied. Vanaf de start van de zomervakantie wordt de Prairie geopend, hier komen tientallen prairiehondjes te wonen waar bezoekers tussendoor kunnen lopen. De hele zomervakantie is het dus een groot feest.