Koop je tickets

Zomervakantie

Beleef een spetterende zomervakantie in dé dierentuin voor kinderen! In het bosrijke DierenPark Amersfoort klauter je onder, boven en tussen de dieren en vaar je met je fietsboot tussen de ringstaartmaki’s. Is het een warme zomerdag? Zoek dan verkoeling en kom pootjebaden in de Bosbeek en klieder met water uit de speelfonteinen.

Ontdek de natuur in ons bos vol avontuur!  

Midden in het bos is de dierenwereld op een unieke en verkoelende manier te beleven. DierenPark Amersfoort is één groot avontuur voor jong en oud. Ontdek al spelend alles wat er te beleven valt en geniet van de mooie natuur in het park.  

Zomervakantie DierenPark Amersfoort

Wat kun je doen?  

Dieren, waterpret en ontdekken… Beleef dé dierentuin voor kinderen in de zomervakantie!  

  • Ontdek de Klim Alles-route waarmee je van alles over de dieren te weten komt, terwijl je onder, boven en tussen de dieren klautert. Vaar in je fietsboot over de Expeditie-rivier en spot giraffen, zebra’s en apen. Ben jij een echte avonturier? Ontdek dan het Dinopark met meer dan zeventig levensgrote dino’s. Neem ook een bezoekje aan de Nederlandse natuur: dwaal door het Woud langs de wolven, de Bosbeek en de Kwetterterp.   
  • Ontvang bij de entree gratis een speciale water-speurtocht. Ben jij net zo zuinig met water als een kameel of spetter jij erop los als een olifant? Volg de route en ontdek waarom water zo belangrijk is voor dieren én mensen.
  • Verkoeling en waterpret: loop in de schaduw onder de bomen, kom pootjebaden in de Bosbeek of spring onder de duurzame speelfonteinen waar je alles te weten komt over hoe dieren met water omgaan. Daardoor kom je een hoop te weten over hoe je zélf slim met water omgaat om de natuur een handje te helpen. Ook de dierbewoners in het park worden op warme dagen extra verrast met gezonde ijsjes en waterpret.  
  • Ontmoet de pasgeboren dieren: het kameeltje, de plompe lori-tweeling, het jonge stekelvarken en het luiaardjong.

Avondopening

DierenPark Amersfoort is op verschillende dagen tot 20.00 uur ’s avonds geopend: 9, 10, 16, 17, 23, 24, 30, 31 juli en 6, 7, 13, 14 20, 21 augustus. Bezoek ’s middags ons park en blijf ’s avonds hangen. Beleef het park in de avonduren!

Koele Zomer Korting

Ben jij er klaar voor om DierenPark Amersfoort te bezoeken? Koop nú je online tickets, krijg tot 33% Koele Zomer Korting en laat de voorpret maar beginnen! 

Bestel nu je tickets